Helgerna över och vardagen tar vid.

Helgerna över och vardagen tar vid. Nu är det slut på helgerna även om det var ovanligt många arbetsdagar. I kommunpolitiken sker årets startnu i dagarna där vi har första sammandragningen idag inför budgeten för 2013.

Vi börjar inte med pengarna redan nu utan det blir när regeringen lägger fram vårpropositionen vi får veta vilka pengar vi har att använda men det känns mycket oroligt på geund av sysselsättningsläget och skuldkrisen i världen.

Vi börjar idag med vår planeringsmodell och möjligheterna att få ordning på organisationen där arbetet med att vi har en förvaltning måste få bättre fart på det som går att samordna, sammanslå för att bli efftektivare.

Det är gott om snö och i Långvattnet där vi varit sedan trettondagen räcker snön gott och väl och inget mer önskas. Det har varit en bra TV helg med mycket idrott och skidåkning där Hellner gjorde en verklig bedrift.

Fåglarna mådde också bra och de finns i stora mängder så det går åt mycket fågelfrö och det är mog upp till 10 säckar som de hittintills käkat upp. Men vinter, mycket snöoch sil som det varit är inte fel.

Idag kom ytterligare en undersökning av partisympatierna och vi fortsätter att falla i förtroende hos väljarna och trots att få utspel gjorts under helgerna ser det inte alls bra ut på rikssifrorna.

Vi ska då under de år det är kvar till nästa val att vi är värda attfå fortsätta leda Umeå in i framtiden och det kommer att krävas hårt arbete så inte den misstro som finns på central nivå spiller över på oss. Jag kännerdoch trots allt förhoppning inför framtiden för oss i Umeå

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.