Livets ord anfallet KD

Så löd en rubrik i gårdagens Aftonblad med anledning av att  det finns två kanidater itll partiledarposten i KD. Jag känner ju inte till partiets strid i den frågan men visst blir man fundersam när man tidigare fick veta att kanslichefen använt sin annonymitet på nätet och i kommentarer när det gäller partiledareposten.

Det som Aftonbladet nu tar upp är allt från att en del av attackerna mot Hägglund sker via livets ord och dss grundare Ulf Ekman och hans son. Det är inte första gången som religionen och tro startat konflikter runt om i världen och inte heller märkligt att det kan ha spritt sig in i ett parti.

Det finns om man ska tro Aftonbladet andra konflikter bakom det som sker i KD och den så kallade kristna högern ska ha spelat med liksom andra högerkrafter inom partiet.Det är klart att det kan bli konflikter och man skyller på varandra när partiet håller på att raderas ut men å andra sidan kan man snart beteckna hela högeralliansen som ett parti och de olika partierna beter sig också som ett parti i de allra flesta frågorna och det partiet kallar sig alliansen.

 

Egentligen är det allianspartiet som har en intern konflikt här och det finns andra som kärnkraften och det kommer att bli fler för det är moderaterna som fått det största förtroendet hos väljarna och då är det klart att de ska ha mest att säga till om.

Här länkar jag till 2 artiklar från gårdagens Aftonblad "Ulf Ekmans son försöker störta Hägglund och  Lena Meilns som säger att Han har inte råd att slänga ut dem"

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.