Reinfeldt han litar enbart på sin fru. Självklart…

Reinfeldt han litar enbart på sin fru. Självklart tycker jag att man ska lita på sin fru och det gör jag. Men det är en skillnad när politiken ska utformas.

Fredrik har tillsatt sin fru att vara ledare för när moderaterna ska utforma sin politik i hälsofrågor. Han gör det självklart när han sett att det är Socialdemokraterna som har väljarnas förtroende i dessa frågor.

Det ställer frågor till herr Reinfeldt om han tycker det är riktigt att rea ut egendomar som Filippa gjort där pengarna hamnat i fickorna på folk som står moderaterna nära.

Jag förstår att Fredrik vill ha koll och det görs ju bäst hemma vid köksbordet. Frågan gäller om han blir neutral när det gäller beslut som rör hela landet.

Man kan fråga sig i fråga efter fråga om inte all politik går ut på att gynna högerregionerna runt Stockholm. Jag tar bara ett enda exempel och det är om Umeå ska bidra med ytterligare 30 miljoner ska gå till Stockholms landsting i utjämning av kostnaderna för kollektivtrafik och hela Västerbotten ska bidra till mera pengar dit just för deras kollektivtrafik.

De har tätt mellan kommunera och vi har glest och långt och får betala för deras kollektivtrafik och vi har inte råd att köra bussar. Tror ni verkligen Fredrik Reinfeldt skulle lägga ett förslag som gör att hans fru skulle slippa spara eller höja skatten för att Stockholmarna skulle få samma kollektivtrafik som landet i övrigt. Fan tro det

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.