En dålig lördag kan bli en bra söndag. Den…

En dålig lördag kan bli en bra söndag. Den blogg jag la ut i morse var jag besviken på idrottsresultaten. När det nu nalkas söndag kväll så ser det betydligt bättre ut.

Grattis Björn Ferry till silvret. När Ekholm bestämt sig för att sluta ser det mörkt ut för skidskyttet. Det har gått dåligt för Ferry men idag tände gubben från ensamheten till och tog silver. Han är de stora mästerskapens man men tyvärr lider nog hans karriär mot sitt slut.

Däremot var det glädjande att vi åter fick en svensk överst på prispallen i slalom. Grattis André Myhrer till dagens slalomseger. Även inom de alpina grenarna har det varit lite tomt efter Stenmark, Strand, Nilsson, Wiberg, Pärson och några till.

Så länge vi ser idrotten som en del i politiken och vi satsar skattepengar till dess ungdomsverksamhet och dess anläggningar men får alliansen fortsätta är jag inte säker på att barn och ungdomsverksamheten får fortsätta som idag.

Moderaterna är mycket bestämda på att idrott och kultur inte tillhör välfärdens kärna. Vi sossar tror det är bra att barn och unga sysslar med idrott och kultur. Det är bra förebyggande arbete mot annat otyg och bra för hälsan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.