VF och VK,s läsare får inte veta om bra…

VF och VK,s läsare får inte veta om bra saker. När jag på onsdag kom hem från Almedalen gjorde jag som vanligt slog upp VK och VF. Visserligen var tidningen tunn men visst blir jag förvånad när det inte stod ett enda ord om att Umeå blev årets majkommun innebärande Sveriges bästa barnkommun.

Jag kunde inte i min vildaste fantasi tro att detta skulle undanhållas läsarna. Det här visar att tidningarna inte vill tala positiva saker för sina läsare. Så fort det händer något som kan tolkas som att något inte fungerar som tänkt.

Jag tar detta som en klar och tydlig markering att de inte vill tala om när det går bra för Umeå. Jag har under tiden i Almedalen fått många uppmuntrande ord och gratulationer för den framgången av representanter från Socialdemokrater och alla andra partier.

Jag skulle vilja veta varför VF,s och VK,s läsare som läser papperstidningen inte får reda på att Umeå är Sveriges bästa barnkommun, med de kriterier majblomman har för att man ska kunna få priset. Vet man inte att majblomman är en organisation som har barnens väl och ve som sitt enda och stora intresse.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.