Idag har alliansföreträdare tigit helt….

Idag har alliansföreträdare tigit helt. Det är mycket märkligt att alliansens företrädare inte sagt något om det näringsministern har gjort och hur hon sedan med hjälp av statssekreteraren försöker gömma bort det som skett.

Det var bara någon dag sedan centern gick ut och tyckte den typ av jobb på regeringskansliet som Lugnet fick var fel. En sak är jag dock helt säker på och det är att det finns ingen saklig grund för att hon ska kunna sägas upp för det hon gjortLämpligt att är något annat. Nu har Göran Theolin inträtt som Tf tills en ny utsetts och vissa saker ändrar man på.

Edward Riedl förväntar jag mig tycker till liksom Maria Kristofferson då dessa brukar höras av på bagatellsaker. Tycker man det är försvarbart det ministern gjort eller är det OK. Säg vad ni tycker.

Reinfeldt har ju avsatt ministrar som gjort mindre uppmärksammade saker än detta med först tillväxtverket som är centerns ansvar och sedan partiledaren själv och vilka regler finns det för den interna representationen i regeringskansliet. Att ett parti ska svara för den typen av bjudningar kan aldrig vara rätt heller utan det är en undanflykt.

Jag hade en blogg i morse i samma fråga som du kan läsa. Men vad tycker länets borgliga bloggare om det centerledaren gjorde då ni tyckte till om generaldirektören

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.