Oroande trender gällande knark.

Oroande trender gällande knark. Jag måste säga att det finns all oro över den kraft som narkotikaliberalerna nu utövar på olika sätt. Jag har sett det med anledning av de bloggar jag haft om narkotikan där den senaste var om att barn som röker Cannabis riskerar att få lägre IQ.

Det har kommit en del kommentarer på min blogg som jag dock inte publicerar då fegheten gör att de inte ens törs skriva en korrekt mail adress. Det är föresten ett systemfel på VK bloggen men även på kommentaren till texterna.

Jag är orolig för det finns klara och tydliga strömningar mot att tex cannabis ska bli legalt att röka. Dessa trender kom även fram i en del media när jag kommenterade Whitney Huston vad som skedde i samband med hennes begravning.

Men i ärlighetens namn har det också kommit mail som gett mig god information om personer, ja till och med journalister som man kan kalla liberaliserings företrädare av knark och aktivt deltar i den opinionsbildningen

Jag tycker man kan blicka sig runt i världen och se att där knarket har tagit över det mesta och där knarkkarteller styr i stort sett hela samhället med våld och hot. Ju mer knark ju mer brottslighet det är om något helt klarlagt.

Jag tycker vi ska ta en annan väg och vista åtgärder mot knarket och se till att vi får ett narkotikafritt samhälle och samtidigt se till att det finns hjälp ur missbruksproblemen i stället för att göra det lagligt. Barkonventionen har också slagit fast att barn har rätt till en knarkfri miljö även om många länder inte gjort ett enda dugg för att ta tag i detta enorma samhällsproblem

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.