Mattias Larsson jag har inget att skämmas…

Mattias Larsson jag har inget att skämmas för. Mattias Larsson tycker att jag borde skämmas för mitt uttalande i samband med presentationen över badhuset i går. gör. Jag sa ”Jag är säker på att alla förutom en person kommer att vara nöjda”

Är det något att skämmas för att tala sanning. Nej inte för mig i alla fall. Jag tror på att det hela tiden är det enda som gäller och ger framgång. Inte minst kände jag det vid gårdagens Umegala att det uppskattas.

Jag såg att han sa detta för att Urban Bengsson reagerat men ni som är läskunniga ser vad jag sa i min blogg och det kommer att visa sig framöver. Jag såg att Anders Ågren var inne på samma linje men sa några få skulle vara emot

Jag är glad och jag är stolt över vad jag hittintills gjort som flyttat fram Umeås position i Sverige och att vi är en stad som växer. Jag ska åter till att vara rak och ärlig. Mattias skrev tillsammans med en ledamot i trafikutskottet om att man vill säkerställa kvarkentrafiken.

För att vara ärlig tror jag inte dessa två har med sig sin partiledning på detta. Vet mycket väl vad den tidigare näringsministern har sagt och jag tror inte det kommer några positiva signaler från centern idag när det gäller ett interpellationssvar om Kvarkentrafiken. Hoppas att jag har fel

2 kommentarer

  1. Bengt Lundberg

    Håller fullständigt med Dig Lennart. Skit i alla mundiarrésnubbar. Vem fasen är Mattias Larsson – är det nån ny valp i Centern????

  2. Lennart Holmlund

    Svar till Bengt Lundberg (2012-11-09 13:06)
    Fråga väljarna. Centern annonserde att de hade en partiledare som hette Lennart. Jag har inte gjort det utan jag tror att Umeborna sett vad jag bidragit till. En bättre stad sedan jag kommit hit inte styrda av centern med drömmen om ett bondesamhälle mitt i stan. den tiden var borta redan då.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.