Bojkotta telefonbolaget Telephone nu.

Bojkotta telefonbolaget Telephone nu. Idag har vi fått reda på att telefonbolaget har övertalat äldre med skogsfastigheter att teckna abonnemang.

Vill man bryta så säger företaget att de har ett företags abonnemang och därmed inte har ångerrätt.Det finns de som krävts på femsiffriga belopp för återstående bindningstider. En åttioåring som råkat ut för det är ett ex och säger vi som gamla vet knappt att det finns olika operatörer.

Företaget säger att de slutat med detta men ingen från företaget ställer upp i media. Även om de nu slutat med att lura folk har de inte haft någon moral alls och sådana företag ska bojkottas åtminstone tills de betalat tillbaka pengar till alla de lurat. Om jag kunnat skulle jag lägga upp en facebook grupp med den utmaningen. Ångervecka borde även införas för bolag.

7 kommentarer

  1. Marléne

    Jag håller med dig fullständigt. Att lura gamla på detta vis är verkligen bedrövligt. Och visst borde det finnas en lag på ångervecka även i dessa fall och att ett kontrakt ska skickas hem för underskrift innan det kan börja gälla. Men det är bra att det uppmärksammas för att vi ska kunna hindra att det fortsätter. Så det är mycket bra att du skriver om detta, ju fler som gör det desto fortare sprids det ut i samhället.

  2. Jan-Erik Vahlström

    Här borde samhället träda in och konfiskera bolaget samt ge ledningen näringsförbud för alltid. Sådana bolag skall bort från marknaden men jag tror att vi i sverige är för flata för att vidtaga en sådan åtgärd.

  3. Janne

    Konstigt att Telia godkänner uppsägning omedelbart om telebolaget Telefone säger upp avtalet Om jag själv vill säga upp avtalet med Telia är det skriftlig uppsägninng + 3 månader.

  4. Lennart Holmlund

    Svar till Mille (2012-11-12 15:41)
    Det är ju inte fastigheten som ska betala utan den som äger den och inte alls säkert att den gett några pengar.

    De som lurar folk ska bojkottas och det är oavsett vilka de är.Det här bolaget har ju systematiskt gått till de som inte har ågerrätt vilket du har som privatkund och jag skrev att det tycker jag alla ska ha om de luras.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.