En tung dag för Sverigedemokraterna i går coh det fortsätter idag

En tung dag för Sverigedemokraterna i går. Det är väl det minsta man kan säga.

Först tvingades en av deras toppar Erik Almqvist som sitter i deras vu, är ekonompolitisk talesman att kliva av efter att ha gjort rasistiska och sexistiska uttalanden. Han gjorde det efter en fest där han hamnade i dispyt med andra.

Nu har också den rättspolitiske talesmannen Kent Ekerot tagit time out eftersom även han var med på filmen. Expressen har dessutom visat mer av filmen där topparna i Sverigedemokraterna tar upp rör från byggnadsställningar för att attakerna.

Filmen har funnits en tid men Åkesson förnekar att han sett den medan några tidningar säger att det är fel. Jag tror i alla fall på det. Sanningen hinner i fatt partiet och det är väl klart att partiet är främlingsfientliga.

Efter dessa avslöjande som säkert kommer att späs på ytterligare så kan man fundera över om det kommer att finnas några Sverigedeokrater kvar i riksdagen för inge ska inbilla mig att inte Åkesson visste om detta

Det går inte att tvätta bort basideologin i ett parti. Åkesson å sin sida gör allt för att utåt tvätta den smutsiga byken renare men jag är helt övertygad om att detta är ett spel från honom

Den andra tuffa saken för Sverigedemokraterna var självklart Zlatans fyra mål för Sverige mot England och att en person med utländsk bakgrund gör att Sverige vinner.

Tänk vad mycket positivt de utlandsfödda och inflyttade invandrarna gett Sverige och Svensk idrott. Åkesson kan inte tvätta bort de mörka krafterna som finns i partiet för då blir han ju ensam.

4 kommentarer

  1. Lennart

    Vilka andra politiker än SD:are skulle ta till järnrör för att försvara sig för små påhopp?

    Klart är att många väljare nu försvinner…..

  2. alfredo castro

    Ingen bra dag för SD.

    En skandal avgång som påvisar deras riktiga fula och verkliga trutar och fyra mål av en medborgare som de betecknar , som inte ”riktig” svensk (Björn Söder SD); nämligen Zlatan.
    Inte alla dagar är soliga… Inte ens för de som för tillfälle seglar i medvind!

    A bad day at the office

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.