Åk med Länstrafiken till Noliamässan

Åk med Länstrafiken till Noliamässan. Det finns flera mässerbjudanden som de går ut med. Åker du buss eller tåg har man gjort ett paket som innebär att du har halv entrébiljetten gratis. Inte illa .

Sedan kan du lämna in de grejer du handlar i den monter som Region Västerbotten, Länstrafiken och Kollektivtrafiken har och då skickas dina varor hem med bussgodset. Även där har man ett så kallat mässpris.

För säkerhets skull kolla om det går till den ort du bor då inte jag vet exakt vilka linjer de kör och om det går till Ö-vik och andra orter utanför gränsen.

Du får en fördel då du slipper bära på så mycket grejer och dessutom är det ingen parkeringsavgift. På en del ställen blir det nog en bit att gå och bära om man handlat. Jag tycker det var ett bra erbjudanden de hade snickrat ihop. Hoppas att det blir bra väder.

10 kommentarer

  1. stefan

    Åk buss själv. Lätt å säga då man ha så nära man går dit. Nej tacka vet jag ´bilen och stor ska dom va.

    • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

      De som vill får väl köra bil men jag tycker det var ett bra iniativ av Länstrafiken och dessutom får man det man handlat hemskickat med buss om man vill till en blillig taxa

  2. Peter

    Jag tar gärna bussen men där jag bor går det en buss på morgonen och en på eftermiddagen. Då måste jag gå 2 km. Om det inte är helg, för då går det inga bussar alls! Jag bor 10 km från Umeå centrum. Busstrafiken utanför Umeå tätort är mer än helkass!

      • Peter

        Nu var mitt inlägg inte kopplat till Nolia utan till den usla kollektivtrafiken i vi har här Umeå kommun.

        • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

          Det som var hemsändning på är Länstrafiken, och det var även där man kunsde skicka hem sakerna. Vi har en bra kollektivtrafik

      • Peter

        Hur kan du tycka att vi har en bra kollektivtrafik när man inte kan åka in till stan på helgerna och på vardagarna (dock ej på skollov) går en buss på morgonen och en buss hem på kvällen? Om man är en vanlig arbetare som börjar 6.00 så kan jag inte ta bussen till jobbet alls.
        P.S. Tack för att du svarar på inläggen.

        • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

          Så är det för man kan inte ha kollektivtrafik där det är för få som reser. Ur miljösyunpunkt är det bättre att man kör bil

  3. Malin Österlund

    Tycker att det är ett superbra alternativ! Vilken förmån att få skicka till reducerat pris med bussgods. Hade jag bott bortanför cykelavstånd så hade jag definitivt gjort det. Men för mej blir det enklast att cykla.

  4. Malin Österlund

    Förresten Lennart, du är hjärtligt välkommen till Umeås största ungdomsgårds monter, dvs Umeå ryttarförening. Den ligger längst in i aktivitetsområdet uppe i dungen. Där kan du även ta dej en lite ridtur på våra fantastiska hästar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.