Vad är det som nu hänt med vårt Björklöven

Vad är det som nu hänt med vårt Björklöven. I kväll vann man ytterligare en match mot ett elitserie lag. Denna gång Luleå borta och i går var det seger borta mot MoDo. När det gäller dagens match låg de under med 3-0 men gjorde 3 mål i sista och vann på straffar. Såg även att Luleå vann skottstatistiken överlägset

Har inte haft möjlighet att se någon av matcher så man fått göra en egen bedömning om lagets insats men det är klart att det stärker självförtroendet ordentligt vilket gör att humöret blir bättre. Tyckte ändå att man redan förra året var på rätt väg och det ser ut som man hittat rätt tränare.

Det gäller nu att man inte låter dessa tre segrar som man har stiga åt huvudet och tro att allt kommer att gå som på dans i allsvenskan. Det är en tuff och hård serie och det gäller att jobba hårt varje sekund. Nu tycker jag att man borde göra en ordentlig drive och sälja årskort för läget kan inte vara bättre. Jag hoppas det blir fullt i hallen när serien startar för det ger en bättre stämning. Det är bara att gratta laget för de fina insatserna man gjort hitintills.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.