Ishockey är folkets sport i Umeå är helt klart

Ishockey är folkets sport i Umeå är helt klart. Över 5000 personer på en träningsmatch mot Skellefteå bekräftar detta. När det gäller matchen så vann Skellefteå men resultatet har lika gärna kunnat bli precis tvärt om. Jag vet om jag är för stor patriot men jag tycker Björklöven var precis lika bra och båda lagen var bättre än domaren. Men 5000 personer på en träningsmatch är ett bevis på ishockeyns storhet.

Har det funnits både fler sittplatser har de säkert sålts till Skellefteå matchen och har det funnits fler loger har de gått att sälja. jag hoppas att man då löser årskort för det är självklart bra om man vet att man har intäkter. I går var det match igen borta mot Timrå som spelar i samma serie men då blev det stor förlust men det förvånar inte mig med så många matcher på en vecka. Umeå behöver ett bra ishockeylag detta år så här långt i alla fall

Äntligen kom det en seger i VM för Sverige i friidrott genom Abeba Aregavi och dessutom på 1500 meter. Däremot måste det vara något fel när våra friidrottare från Umeå alltid blir skadade. Finns det ingen som har kunskap att råda dem hur man gör så skadorna upphör

Överallt där jag är är många oroliga över vad som kommer att hända när jag slutar och jag har även fått mail och telefonsamtal om detta. Som ni förstår har jag sagt att jag hoppas och tror att vi har personer i mitt parti som kan växa in i efterträdare rollen men det är självklart att de inte har hunnit skaffa sig den erfarenhet jag har.

De står säkert upp för den politik vi fört för den har se deltagit i och kag är säker på att de inte byter fot. däremot kräver det ansvar mot varandra när man nu är inne i nomineringspressen och det är arbetarekommunen i spetsen mwd styrelse som måste se till det blir så.

Oron kommer främst från företag men även från oerhört många privatpersoner som verkar ha gillat mitt sätt som person. Jag lämnar inte politiken och kommer att ställa upp till kommunfullmäktige så det kommer att gå att lägga sin röst på mig. Det är intressant att de vill att vi ska fortsätta att styra men funderar över vem som ska leda Umeå i framtiden.

Vi har ju lyckas förvandla Umeå till en riktig tillväxtkommun som bygger på ett hållbar kommun. Tyvärr finns det en del som gör allt för att stoppa tillväxten genom att överklaga. Ärende på ärende överklagas trots att den myndighet som har ansvar för riksintresset för kulturmiljön tycker att det går bra. Det är för att ansvara för den som man utsett myndigheterna och eftersom de har ett slags veto ska de självklart ha befogenheter, Däremot har inteesseorganisationer inget ansvar och har inte kunskaper utan tycker bara

3 kommentarer

  1. Neo

    I Linköping så lyckades de locka etablerade jättebra världsstjärnor till LHC tack vare att de kunde erbjuda dessa att träna och spela i en modern och attraktiv arena med en storlek som anpassats till Linköpings storlek, varken för stpr eller för liten, så Umeå och Björklöen skulle gynas av ifall det kan byggas en ny modern Evenemangsarena, som snabbt och enkelt kan anpassas till en mängd olika behov o arangemang, såsom vara en del av Nolia-mässan…, men arenan behöver inte vara särskilt jättestor utan anpassad till Umeås storlek som beräknas vara 150 000 om 10-20 år! Hockeyintresset plus att umefansen nu inser hur bra Allsvenskan faktiskt är äve i jämförelse med Elitserien kommer sannolikt innebära att arenan ofta är utsåld då Löven spelar hemma! En ny arena är dessutom kravet som ställs för att Umeå ska få arrangera Melodifestivalen, vilket ger positi reklam för Umeå! Överskottsvärmen då arenaisen kyls ned skulle kunna bidra till att värma upp ett äventyrsbad plus simarena ifall dessa placerades intil Evenemangsarenan!

  2. gd

    De syns väl att de behövs en ny arena i denna stad så vi kan ta in mer folk för hockey berör. Men arenan ska användas till så mkt mer än bara hockey.
    tack för mig

  3. SAOL

    Tycker du är en rolig prick som inte räds för att framföra din åsikt även om den inte är politiskt korrekt. När det gäller hockey är du dock väldigt enögd, Skellefteå AIK slår löven alla dagar i veckan, och det var en betydande del SAIK supporters i Umeås eländiga arena när träningsmatchen spelades. Hoppas dock att Löven gör en bra säsong och att du kommer upp till Skellefteå för att se kvalitetshockey precis som förra säsongen……

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.