Man måste fråga sig vem som köpt domaren

Man måste fråga sig vem som köpt domaren. Jag håller på att tro att det spel och köpta domare i ishockey. Någon annan förklaring kan inte finnas på hur domare Niclas Johansson som dömer Björklöven mot Karlskrona i kvällens match i T3 Arena. Svensk ishockey måste få bättre domare om ishockeyn ska överleva

5 kommentarer

  1. Dage Åberg

    Trist kommentar! Så enkel är inte förklaringen till Björklövens sista plats i allsvenskan. Om ishockeyn ska överleva handlar nog inte om mutade domare som ”missgynnar” Björklöven. Det handlar om en tilltagande kommersialisering som hotar all idrott!

  2. Hans Wall

    Kort men oerhört tröttsam reflektion:

    Om svensk hockeys största framtida utmaning vore att få bättre domare för att överleva så ligger svensk hockey oerhört risigt till. Jag undrar också lite stilla om svensk hockey tar med sig din insiktsfulla kommentar till nästa styrelsemöte? Tabellen torde ge en rimligare förklaring till ännu en uddamålsförlust? Om nu domaren missat något avgörande misstag i matchen som gjorde att Karlskrona vann (vilket jag också måste missat) så är nog detta fortfarande inte svaret på:

    Hockeyns framtid som produkt.

    Ingen, inte minst domarna, tror jag motsätter sig en större satsning på deras yrkeskår. Sällan har jag hört ens den tröttaste steketexperten hävda att Björklövens oförmåga att göra mål i spel 5 mot 5 alternativt att inte släppa in mål i boxplay eller stänga och avgöra matcher hittills i årets Allsvenskan primärt har med de som dömer att göra? Om du skulle ens orka klicka in på IIHF:s hemsida så ser du ganska snart att de svenska domarna är flitigt anlitade på internationell nivå, torde ju ge en vink om att de som dömer är av hyfsad kvalité. Men utrymme för förbättring finns ju alltid. Du kanske skall skola om dig Lennart. Kan tänka mig att du jobbar mycket med ditt förhållande till makten som du besitter och verkar som en god förebild?

    Drar mig till minnes att du har haft liknande kommentarer tidigare. Det kanske är dags för dig att inte nyttja det utrymme som mina skattepengar betalar för till liknande inlägg? Eller känns det helt orimligt?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.