I kväll smäller det till på två fronter

I kväll smäller det till på två fronter… I kväll blir det två spännande matcher. Den som väcker störst intresse är nog trots allt VM kvalet mot Portugal för Sverige. Det är länge sedan Sverige mötte Portugal, det var 2009 och dessförinnan 2008 och båda dessa matcher slutade 0-0.

Trots att vi har Zlatan så tror jag det blir svårt. Portugal misslyckades lite i kvalet och ska som Sverige återkvala. Tyvärr tror jag det blir svårt att vinna. Nu är det hoppet man får ha kvar och lita på att Zlatan hittar på något positivt

Den andra matchen börjar två timmar tidigare och då är det Björklöven som möter Karlskoga i Nobellhallen. Löven har sex raka och visst hoppas man på en sjunde men även här känns det som om att det blir svårt.

Visst vann man mot Timrå efter en bra sista period som vände matchen. Efter två perioder var jag ganska säker på förlust då det kändes som om man var mera rädd att förlora än våga vinna. Karlskoga ligger tvåa visserligen med två matcher mer men de har spelat bra. Skador är också en belastning för Löven med tre långtidsskadade.

Efter många segrar kommer alltid förlusten närmare men man har slagit topplag förut. Jag tror tyvärr att det blir svårt men jag lovar att det trots allt finns hopp inte minst genom vår målvakt Raycroft

En kommentar

  1. lf

    Ja, det har du så rätt i.Det blir spännande.
    Jag gläds över Björklövens framgångar, trots att jag är Skellefteå fans sen ungdomen. Vi måste satsa på att inom ett par år ska vi ha 2 lag från Västerbotten i elitserien.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.