Hur länge håller det i sig för Björklöven

Hur länge håller det i sig för Björklöven. Det har vänt kraftigt för Löven och det ser nästan ut som om de inte kan förlora men det kommer säkert en förlust, bara den inte kommer mot ett bottenlag.

I två matcher har de vänt ett förlustläge till seger. Djurgården var ett mirakel då de först hade matchen i sin hand med ledning 2-0 som Djurgården vände till ledning men som Löven till slut på 33 sekunder vände till seger.

I mot Asplöven vände man en säker förlust till seger. Asplöven var nära att få en 3-0 ledning men målet dömdes bort då det inte gick att se om pucken var i mål, men i stället blev det Lövenstraff som
Man missade och i stället fick man spela nästan 2 minuter 3 mot fem och 2 minuter 4 mot fem utan att släppa in något mål och sedan kom vändningen som gav seger.

Mot Djurgården tycker jag man spelade bra men nästan dåligt mot Asplöven men det blev ändå seger. Ju fler segrar ju närmare en förlust brukar man säga.

I går var det som jag skrev ingen fara på taket även om det var dåligt spel i andra perioden. Är det rätt av domaren att så lätt ta till målkameran som man verkar göra och dessutom döms de flesta bort då kameran sitter på ett ställe och det är lätt att pucken är skymd. Jag upplever i alla fall att i de matcher Löven spelat har man dömt bort mål för något av lagen på grund av kameran

Vi får hoppas på vinst även idag mot Rögle men min oro har inte släppt efter senaste segern. Rögle är ett lag som Björklöven brukar ha problem med och det skulle inte bli förvånad om det blev förlust. Det håller på att bli lite väl mycket skador och nu behövs det en bra forward. Det vore inte fel med någon hyfsad spelare från andra sidan Atlanten och någon borde väl vår duktige målvakt Raycroft veta av.