En röst på SD en röst på alliansen

En röst på SD en röst på alliansen. Det är helt säkert att just en röst på det främlingsfientliga partiet Sverigedemokraterna är en röst på en fortsatt högerpolitik i Sverige i Riksdagen. Det har visat sig om man tittar på hur partiet röstat i Riksdagen. Det är också därför som Sverigedemokraterna nu jagar LO och andra väljare från S. De vill ha fortsatt högerstyre och kunna pressa Reinfeldt att ta del av deras politik

Regeringen som sitter nu är en minoritetsregering och har kunnat överleva tack vare stödet från Sverigedemokraterna. Liknande parti med främlingsfientlighet sitter nu i den Norska regeringen.

EN RÖST PÅ SVERIGEDEMOKRATERNA ÄR EN RÖST PÅ FORTSATT HÖGERSTYRE

Moderaterna som kallar sig de nya moderaterna som jag dock inte vet om de registrerat om namnet är inget nytt arbetarparti. Det är samma gamla högerpolitik som uppträder i en ny skepnad men med samma politik. Det försöker dock i sin framtoning likna socialdemokraterna.

Anders Ågren den lydige budbäraren har haft en debatt och har debattartiklar om detta men syna politikens innehåll. Nu senast igår var man ute och tyckte till om skatterna och att de inte skulle höjas förutom vissa punktskatter.

De har lånat och lånar till skattesänkningar , gammal klassiskt högerpolitik under hela tiden de kallat sig de nya moderaterna. De har inte kompenserat kommunerna för de volymökningar kommunerna har på yngre och äldre. De har klämt åt sjuka och arbetslösa så många har hamnat på kommunen och tvingats söka socialbidrag.

De har försämrat arbetslöshetsförsäkringen och sjukförsäkringen så för många går det inte att leva hyfsat om man blir sjuk eller arbetslös.

Båda försäkringar har löntagarna fått avstå löneökningar för att betala till. Pengar som använts till mycket höga skattesänkningar för de som tjänar mest

8 kommentarer

  1. Kjell B

    Som jag tidigare sagt (som Fälldin brukade säja) : det är likadant med politiken som med att uppfostra barn, det är inte vad du säger, utan vad du gör som räknas. Att moderaterna kallar sej för arbetarparti
    har väl samma trovärdighet som när jag klär ut mej till jultomte, man blir genomskådad!

    • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

      Visst är det det som är det stora problemet men de vill ju sno sosseväljare för att de vet att borgligheten ligger närmare SD än vad vi gör för att med oss får de inte igenom sina huvudfrågor,

  2. Mille

    Du om någon borde veta, att man inte kan låna till skattesänkningar. Däremot kan man låna till en sanslös migrationspolitik, som kostar betydligt över 100 miljarder. År efter år efter år.
    Håller med FN, som sätter Sverige som ett Uland 2030.

    • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

      Jag vet att man inte kan låna till skattesänkningar. Det är regeringen som lånar till migationspolitiken inte .Vi behöver fler som flyttar till Sverige så att vi inte får personalbrister på de flesta områdena. Däremot är det fel att politiken den som alliansen för tillsammans med miljöpartiet ger arbetstillstånd till yrken där man inte kan tillgodose arbetskraftbehovet genom att har bra arbetsmarknadsutbildning och politik

  3. Anonym

    SD har ett förmodligen ganska stort stöd bland folket vad gäller flykting och invandringspolitiken.
    Det går helt enkelt inte ta in för många. Det förstår nog de flesta.
    Det handlar därmed inte om att vara rasist eller så utan det handlar om att ta
    hand om de vi verkligen tar hit. Även utlandsfödda tycker så.

    Minns när Reinfeldt skanderade om 147 som förtidspensionerades varje dag vid valet 2006 Det innebar nära 54000 per år.
    siffran var visserligen fel men så kunde han skandera fritt och det sas att fortsatte det skulle skatten på sikt bli 100% Nu visades det senare att den rätta siffran var kring 55-60 per/dag.

    Idag talas det om att 70 000 flyktingar kommer till Sverige 2014.
    På det får företag fritt ta in utländsk arbetskraft, som dumpar löner har inte koll på fackliga rättigheter som arbetsmiljö arbetstid, kollektiavtal.

    Man frågar sig därmed vem får betala priset för detta , Ja sjuka, som utförsäkras, arbetslösa som nyttjas i FAS.3 får jobba för socialbidrag eller blir utförsäkrade.
    Vad är bättre 100% skatt eller bli utförsäkrad.???

    Jag är socialdemokrat och stöder inte SD-s politik. Men nån rim och resoon måste finnas med invandringspolitiken. Lönedumpningen och det sociala förfall vi ser.
    SD är ett högerparti och kommer självklart inte stödja Svenskar i Svag ställning.
    De har i riksdagen stött Moderatstyrd politik i 80-90% av alla omröstningar.

    Men sossarna måste även de skärpa sig vad gäller invandring
    Ansvaret skickas över på de svaga i samhället att ta hand om dessa. Småsamhällen
    dränks av invandrare inte minst samhället Jörn.

    Inget fel med invandring men det måste bli ordning och reda på det hela.
    och med måtta.

    • LENNART HOLMLUND (inläggsförfattare)

      Min blogg handlade inte om flyktingar utan om den arbetskraftinvandring som sker utanför EU. Inom EU finns det speciella regler. Som jag sa uppdagdes det att McDonalds hade fått arbetstillsånd för arbetskraft utanför EU där de som anställdes hade betalt dyra pengar för arbetstillstånden, minns jag inte fel var det 150 000. De blir slavar och det systemet var S emot medan regeringen gjorde upp med miljöpartiet. Arbetskraftsinvandring förutom där det inte går att få tag i folk kan acceptera om man haft en arbetsmarknadspolitik som fungerat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.