Idag ska jag hålla med vad Vk säger

Idag ska jag hålla med vad Vk säger. Självklart rör det sig inte om allt som står i deras artiklar. Men att gå in och förbjuda ett parti som sitter i Riksdagen som får ställa upp där och att de inte ska få annonsera om sina möten som ett par vänsterpartister skriver är fel för att inte säga dumt. Då är det många fler partier som inte skulle få annonsera som har bland annat gemensam 1 Maj demonstration med V.

Jag tycker som jag skrev tidigare att Sverigedemokraterna ska mötas med motargument för den främlingsfientliga och även fackföreningsfientliga politik de för. Att förbjuda deras annonser och att störa deras möten gör dem både till martyrer och ger dem mediautrymme vilket det senaste fick vi se för några dagar sedan i Umeå.

Sverigedemokraternas politik ska bemötas i politiska församlingar och i debatter och insändare. Media har också ett stort ansvar både att granska partiets kandidater och deras förflutna och den främlingsfientliga politik de för.

Då kommer inte deras väljarkår att vara stor för i Västerbotten tror nog de allra flesta på ett samhälle där alla människor är lika mycket värda även om de är troende muslimer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.