Sverigedemokraterna ett högerparti helt klart

Sverigedemokraterna ett högerparti helt klart. Det har varit klart hela förra mandatperioden då man hela tiden stöttat alliansen.

Så därför är det självklart att de röstar med alliansen när budgeten ska tas. Alliansen tar också mot deras röster med öppen famn som man gjorde hela förra mandatperioden och det var bara snack att det inte ville ha med SD att göra.

De kommer att mer och mer närma sig SD från alliansens sida och de kommer med 100% säkerhet att stödja en Alliansregering efter ett kommande nyval oavsett om de rödgröna är större än alliansen.

Jag tror det blir nyval så kavla upp ärmarna och bered er på detta. Vi får väl se om alla allianspartier kommer att klara sig kvar i Riksdagen och hoppad på ett stöd från SD och mig skulle det inte förvåna om Alliansen kommer att ta med SD i en regering.

2 kommentarer

  1. Gandalfdenvite

    Sd är ett högerparti och ”högern”, Alliansen plus Sd, fick mer än 50 procent av rösterna, och Alliansen är större än S+Mp, men trots det utsågs ”förloraren” Löfven till Statsminister, låter det ”demokratiskt” och kan en vänsterregering regera mot en höermajoritet i Riksdagen? Enligt valresultatet skulle Alliansen fortsätta regera med indirekt stöd från Sd, och stöd från S och/eller Mp i invandringsfrågor!

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Det beror ju på att alla sagt att de inte skulle ta hänsyn till Sverigedemokraterna. I det fallet lika illa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.