Folk och politik måste inse att knark är…

Folk och politik måste inse att knark är dödande. Det är det både på kort och lång sikt. Samhällen över hela värden måste samlas i kampen mot knarket

Tre män i Suffolk i Storbritannien har nyligen dött efter att ha tagit rosa/röda ecstasytabletter försedda med Superman-logotyp. Tabletterna har innehållit en stor koncentration av substansen PMMA, rapporterar BBC News.

Från varningar från Giftinformationscentralen, har holländska myndigheter nyligen varnat för samma drog De här tabletterna finns säkert i Sverige. En man togs under nyårshelgen svårt sjuk man in på sjukhus i Stockholmsområdet. Enligt anhöriga hade han tagit en rosa tablett med Superman-logga.

Det dyker upp nya och nya knark och människor ligger för döden. Kampen och information mot knark måste börja i tidiga åldrar. Straffen.för knarkbrott måste bli hårdare det är ju så nära mord det kan bli. Värde och Europa måste förenas i den kampen. Vi måste ha ett knarkfritt samhälle och enligt barnkonventionen ska barn ha rätt att växa upp i en knarkfri miljö. Gör hela barnkonventionen til lag i hela världen. Knark kan bli världens undergång

En kommentar

  1. Gunnar K

    Håller helt med om att vi måste sätta in alla resurser som finns för att få stopp på narkotikan som förstör så många människors liv och möjligheten till ett drägligt liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.