Bröderna som jagas i Paris på svart lista

Bröderna som jagas i Paris på svart lista. Den svarta listan är att de var på USA,s flygförbudslista det säger AP. En av bröderna Said Kouachi, 34, ska även vid ett tillfälle ha rest till Jemen men det är oklart om han var där för att träna med extremistgrupper, enligt samma källa.

Jag tycker det är mycket bra att mycken uppmärksamhet riktas mot terrorn. Alla tidningar i hela världen fördömer det som hänt. Samtidigt gör det lite ont att alla andra som dött i självmordsattacker av självmordsbombare och andra terrorhandlingar inte fått den här uppmärksamheten då de ändå har samma människovärde som de som brutalt mördades i Paris.

Det sker attacker mer eller mindre varje dag utförda av Jihadister. Där oskyldiga barn dödas och kvinnor våldtas och säljs som sexslavar.

Det är bra att Frankrike nu sätter in stora styrkor av poliser för att finna de som låg bakom dådet i Paris. Men jag efterlyser en strategi där hela världen borde hjälpa till att de till att dessa grupper om de nu är grupper försvinner. Världen kan inte leva med dessa som rekryterar soldater över hela världen. Det förslag som regeringen diskuterade om att de som delar i strider i mellan östern borde inte få komma tillbaka till Europa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.