Kommunalrådskorridoren ett unikum

Kommunalrådskorridoren ett unikum. Det är den korridoren i stadshuset. Där sitter kommunalråden, kommundirektör, sekreterare administratörer för den centrala info och några till lite olika uppgifter, Det har varit hjärtat i kommunen hela tiden och har varit viktigt under min tid.

Jag har varit mer eller i kontakt med de nästan dagligen och en del har självklart slutat under tiden. Även om det varit tufft så har vi alltid haft ett glatt humör och det blir aldrig roligare än vad man gör det till. Trots allt har även jag haft det mycket roligt under dessa 20 år där och när de hade korridorens tack för mig i torsdags är den enda dag jag längtat lite till sedan jag satt där. De hade baka allt bröd men även gjort en egen text till Bluberry Hill. En aktivitet som funnits för alla med innehåll anpassat för den personen. Annars är det bara skönt att slippa alla måsten som finns.

Jag vill även på detta sätt tacka korridoren för det osynliga jobb de utför som dessutom inte alltid är så glamoröst och där media långt ifrån alla gånger beter sig bra mot personalen på ett korrekt sätt liksom en del andra personer, politiker och allmänheten. Obegripligt varför man beter sig så mot den kommunala personalen. Jag tycker att man ska behandla andra som de själva vill behandlade.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.