Det finns olika sorters dårar i världen

Det finns olika sorters dårar i världen. Men jag vet inte vem som är störst. Amerika ska vara ett utvecklat land men i vissa fall händer det saker som gör att man tvivlar. I Alabama fick en nioårig flicka som straff springa runt farmors hus i flera timmar och bära pinnar tills hon kollapsade och spydde för att hon hade stulit godis av en annan flicka på skolbussen. Flickan Savannah dog efter tre dagars vård på sjukhus.

Nu har farmor Joyce Hardin Garrard dömts till livstids fängelse utan möjlighet till villkorlig frigivning. I klarhet tills hon dör. I rättegången ska hon ha sagt att hon ville att flickan skulle bli snabbare på att springa efter att ha blivit tvåa i ett skollopp

Man funderar över hur en farmor kan göra så mot sitt barnbarn. Hennes försvarare var nöjd över att hon slapp dödsstraff. ” Joyce hanterade det här som en kvinna med stark tro” sade försvarsadvokaten Dani Bone Barnets styvmamma Jessica Mae Hardin är anklagad för mord och väntar på dom i en separat rättegång. Barnets uppväxtmiljö kan inte ha varit speciellt bra.

En kommentar

  1. Bertil

    Ja vad ska man säga. Man saknar ord. Kanske som det Lennart skriver:
    ”Det finns olika sorters dårar i världen.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.