Finns få vackrare platser än älvstranden

Finns få vackrare platser än älvstranden. Då menar jag självklart stranden mellan Kyrkbron och Gamla Bron. Idag har vi i Centrala Stans S-förening haft en stadsvandring främst efter älven. Vi Socialdemokrater är stolta över vad gjort med älvstranden när det nu börjar bli färdigt. Jag tror nu det var bra att det tog sin tid för hade vi gått igång med arbetet tidigare är det inte alls säkert att det blivit så bra. Men det är lika fint när man kommer ned till konstnärligt Campus.

Vi är också helt säkra på att de investeringar som kommer att göras på Rådhustorget och stråket not Väven också kommer att bli mycket bra och att det är bra för Umeåborna att ha dessa trevliga parker. Vi har inte alls dragit ner på några parker utan det har blivit satsningar. Vi hoppas även att man gaska snart kan göra färdigt Rådhusesplanaden och även Vasaplan så återstår sedan Renmarkesplanaden.

Vi tror mycket på de kommande projekten som Badhuset och Elite hotell , hoppas att Clarion bygger ut som planerna medger men tycker ändå det var onödigt att detta överklagades och att det drog ut på tiden. Synd bara att det inte gick att komma fram med Tempokvarteret mot Storgatan och Vasagatan vilket är ett fult hotell.

Må även byggnationerna av hotellet på parkeringshuset komma till liksom det nya huset utmed Thulehuset bli av då är den södra delen av omvandlingen av den södra delen av centrumfyrkanten i stort sett genomförd. Umeå blir bara bättre och bättre och vi Socialdemokrater ska vara stolta över den förädling av de centrala delarna som vi drivit men där vi oftast fått stöd av flera andra partier

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.