Vart är Svensk Hockey på väg egentligen

Vart är Svensk Hockey på väg egentligen. Det har varit oroligt i HV71 ett tag har vi fått reda på när det gäller tränare och sportchefsfrågan. Men vad det var med som låg bakom detta fick vi reda på igår och det var att hela styrelsen lämnade in.

Idag kom nästa nål i höstacken nämligen att Fd ordföranden berättade att han fått ta emot hot. Han har sagt ”Det finns hot med i bilden i olika former. Jag kan bara tala för mig själv. Det är åt helvete när det sker hot i en förening på detta sätt men det har inte framgått vad hoten bestått av och när det sker så måste det även vara en fråga för förbundet.

Vi som jobbar och jobbat inom politiken har ju haft en viss vana av detta men utredningar har visat att det skett få anmälningar men den som hotade mig och min sekreterare blev dömd till sluten Psykriatisk vård med särskild utskrivningsprövning.

För mig är det obegripligt att idrotten eller delar av den sjunkit så djup och det är en fråga som inte bara föreningarna måste ta tag i utan här måste även förbundet agera. Vi får hoppas att det som nu skett hos HV 71 klaras ut men även att vi får reda på vilken typ av hot ordföranden utsatts för och vad man gör åt detta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.