Bra Rönngren att du tog dig tid igår avslöjade hur falska vänsterpartiet i Umeå är.

Bra Rönngren att du tog dig tid igår och beskrev V. De har fastnat totalt i detta om EU medborgarna och vill inte följa de lagar och regler som gäller. Som Margareta Rönngren sa i går så beter sig inte V på detta sätt någon annanstans. Jag tror inte Sjöstedt en sekund tycker att V ska göra som i Umeå.

Jag ska inte upprepa vad Maggan sa men jag tycker det var bra och faktiskt på tiden att markera som hon gjorde. För att vara helt ärligt ska de inte ha kunnat vara kvar här då de inte kan försörja sig vilket är kravet. Då får man inte vara kvar i mer än tre månader. De skall eller får inte belasta den sociala välfärden som vi betalt för med våra skatter.

Jag blev oerhört besviken på Svenska Kyrkan som tyckte det var kommunens ansvar vilket det inte är. Kyrkan och andra frivilliga skulle om de hjort rätt se till att de återvänt till sina hemländer men de har i stället gjort allt för att de ska vara kvar i Umeå vilket är helt fel.

Det känns precis som om V ska straffa oss för att vi inte ville fortsätta att styra med oss som de beter sig som de gör vilket kom fram i debatten i går. Jag tycker deras agerande nu visar att det är en omöjlighet att leda en kommun med de som inte vill följa lagstiftningen. Inte förvånande heller då den gruppledaren sade efter det att hon tillträtt att hon vill jobba med utomparlamentariska metoder.

Jag tog tidigare upp hur Daniel Kallos betedde sig när skolstyrelsen för utom V sa nej till skolgång för romska barn vilket är enligt svensk lagstiftning Han har även ett stort ansvar för det som sker i Nydala men inom politiken får inte en professor göra som de vill vilket de försöker med i Universitetsvärden. Jag tycker även i det här fallet liksom i flera fall tidigare att vänstern utövar kränkande behandling mot den kommunala personalen vilket är helt oacceptabelt.

I vilket fall som helst tycker jag det var bra att Margareta Rönngren tog bladet öppet och ärligt och beskrev hur vänsterpartiet beter sig. Jag kan också säga att våra unga nya i politiken trodde aldrig att vänstern skulle vara på det sätt som de visar. Mitt svar har varit enkelt, ni vet vad jag sagt om dem. De går aldrig att lita på.

En kommentar

  1. soffliggare

    tror dom flesta i umeå håller med du ,förutom pingskyrkan o vänstern och rung dom tycker det är bra att barnen sitter i husvagnar istället för att gå i skola i rumänien ,och nu när sverige ska hjälpa barnen i sitt hemland finns det ingen anledning att dom ska sitta i en husvagn och få yrke tiggare dom med ,men ska vi börja köra vänsterpartiets förslag tycker jag att vi med ska hjälpa andra grupper asiater som kommer hit o plockar bär för att överleva då ska dom ha gratis boende ,mat o allt som vänsterpartiet vill ,för vist ska dom fattiga thailändarna ha samma rätt då för alla är vi lika mycket värda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.