De gamla moderaterna ligger nära SD

De gamla moderaterna ligger nära SD. Det är hur enkelt som helst att se om man vill även om ingen journalist upptäckt detta. Men svaret är ganska enkelt. Det finns moderater som kritiserar Decemberöverenskommelsen och där har du de som värdemässigt ligger nära Sverigedemokraterna. Förut vågade de aldrig visa detta för att de ville inte bli kallad extremhöger och visa den främlingsfientlighet som finns.

Nu när det finns ett rent främlingsfientligt parti på den politiska skalan längst ut till höger bevisar de det genom att kritisera decemberöverenskommelsen . Vad jag är besviken på är inte de gamla moderaterna utan media som inte sett hur det ligger till.

De fick nytt mod när Reinfeldt avgick redan på valnatten och han har säkert den fingertoppskänslan att det fanns krafter i de gamla moderaterna som gärna skulle styra med SD. Jag är säker på att Reinfeldt menade allvar när han i valrörelsens slut gick ut med budskapet öppna era hjärtan. Och varför tror ni att han avgick redan på valnatten. Svaret är enkelt han ville inte att partiet skulle gå tillbaka i tiden, till de gamla moderaterna.

I det fallet gjorde du det bra Fredrik Reinfeldt för jag trodde på det du sagt att aldrig bli beroende av SD och att det block som var störst utan SD skulle styra landet. Svårare är det inte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.