Han är bara bäst Zlatan Ibrahimovic

Han är bara bäst Zlatan Ibrahimovic. Ingen kan väl ha någon annan uppfattning. Sverige besegrade Danmark är är därmed klara för EM slutspelet. Zlatan gjorde 3 av fyra mål, båda två i går och ett hemma i Sverige. Sverige spelade bra i båda matcherna med lagkaptenen Zlatan i spetsen

Det blev som sagt 2-2 igår men när Zlatan hade gjort sina två var matchen klar eftersom mål på bortaplan är dubbelt så mycket värt. Mål nummer ett var en intränad varit på en höra där Källström pricka Zlatan som klackade in bollen och andra målet var en riktig delikatess på en frispark runt muren och in i mål.

Sedan tillät man danskarna göra två tröstmål i skutminuterna men det hade ingen betydelse. Det var ett nytt Sverige vi fått se i dessa två matcher, bra spel som det är länge som vi fick se och ett aggressivt spel med ständig press på bollhållarna. Det var skönt att se och med ett sånt spel med sådana uppoffringar kan det bli trevligt i Frankrike nästa år.

Inför gårdagens match var alla media säker på att det var både Hamrens och Zlatans sista match i landslaget. Spekulationerna om vem som skulle ta över var också klart och det var nog många med mig som blev glad över Umesonen Lustigs kommentar efter matchen. Det var starkt gjort sv hela laget att samla ihop sig på detta sätt och ta tillvara all den kunskap som fins i laget med kapten Zlatan i spetsen.

Tänk om Löven kunde samla ihop sig på det sätt som fotbollslandslaget gjorde då skulle tabelläget vara betydligt bättre. Vi ses på T3 arena i kväll då Sundsvall kommer hit på besök. Hoppas att det är en bra domare som leder matchen och då passar jag på att ge även beröm till domaren som dömde Danmark -Sverige samtidigt som de psykningar danskarna och dess media fastnade i halsen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.