P4 Västerbotten skrotar uppesittarkväll

P4 Västerbotten skrotar uppesittarkväll. Det var hemskt dåligt av P4 västerbotten att skrota uppesittarkväll med rimstuga på kvällen. Jag drog igång protester mot detta och SR centralt och då blev den kvar till mångas glädje. Nu blir det riks på kvällen med Magnus Uggla. På dagen ska man ha en ersättning i något varuhus i Umeå mitt på dagen. Mitt engagemang byggde även på att lokalt ville ha kvar uppesittarkvällen.

Jag hörde programansvarig Tjellvar Otterbjörk försvara detta vilket är helt obegripligt. Jag är helt säker att Västerbottningarna vill ha kvar rimstugan med uppesittarkväll. Vem i fridens namn har tid med detta på dagen. Har man beslutat om detta lokalt och har ingen känsla för vad vi vill i länet. Sedan ska man inte styr lokalradion från Stockholm om de är de som tvingat fram detta. Rädda rimstugan i den gamla formen.

Jag hoppas Robert på Pop och Rock på 102,3 ersätter radio Västerbotten och kör en uppesittarkväll med rimstuga. Jag är övertygad om att du som känner många kan få tag i bra rimmare

En kommentar

  1. staffan

    Håller med dig har inget imot Uggla, senaste årens tyckande i denna fråga i P4 Västerbotten bör man veta bättre

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.