Stoppa värvningen av soldater till IS

Stoppa värvningen av soldater till IS. Terrorgruppen IS har försökt värva medlemmar i Arbetsförmedlingens lokaler i Malmö, enligt uppgifter till HD-Sydsvenskan.
 Det fanns indikationer på att det förekom rekryteringsförsök till en terroristorganisation, bekräftar säkerhetschefen Per-Ola Persson.

Efter händelsen har uppgifter samlats in och skickats vidare till Säpo. Sektionschefen Liselotte Olsson-Kulevska säger att de anställda tyckte att det som hände var obehagligt.
 Nu är vi väldigt vaksamma, säger hon till HD-Sydsvenskan. Vidare uppger flera källor till tidningen att värvningsförsök till IS har gjorts på flera allmänna platser i Malmö.

De här personerna som nu är ute och försöker värva måste väl kunna ställas inför rätta och straffas enligt de nya terrorlagarna för annars är de helt tandlösa. Det är också upp till var och en av oss att tipsa polisen. Idag har ju nästan alla personer en telefon som man kan ta kort med. Då slipper polisen lägga ned mindre kraft på att spåra dessa personer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.