Idioti att sälja Norrporten

Idioti att sälja Norrporten. Visst får man loss lite pengar men då ska de placeras så att avkastningen blir högre än i Norrporten jag tror inte att det långsiktigt är så bra. En bra affär för Sveriges pensionärer . Sa 6,e AP-fondens Karl Swartling som är nöjd med försäljningen, som man gör tillsammans med Andra AP-fonden, av fastighetsbolaget Norrporten till Castellum för 13,4 miljarder kronor. Det där hade han sagt till tidningen Dagens Industri .

Jag tycker samma som tidningens Ulf Petersson att AP-fonderna måste förklara varför man säljer och hur man planerar att investera intäkterna. För beslutet kommer att ifrågasättas, skriver han i en analys. Han säger vidare att Alternativinvesteringarna är få och andra och Sjätte AP-fondens motiv till affären kommer att granskas noggrant när väl affären avslutas. 

Jag tycker det är illa att de inte förklarar sånt i förväg och vilka motiv man haft för först då går det att döma affären på rätt sätt. Jag tror inte man kommer upp i lika bra avkastning som man haft i Norrporten. Tyvärr har man väl somnat in så där om 30 år för pensionspengarna är långsiktiga. Det har väl varit bättre att de byggt en massa nya hyresrätter runt om i Sverige för bostäder är långsiktiga

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.