Ryssarna fuskade vid hemma OS

Ryssarna fuskade vid hemma OS . Enligt nyheter de senaste dygnet var det ett välorganiserat fusk man genomförde. Det var Minst 15 ryska idrottare som tog medalj i OS i Sotji 2014 ingick i ett omfattande statligt dopningsprogram. Det uppger den förre chefen Grigorij Rodtjenkov för dopningslaboratoriet i Moskva, som numera bor i Los Angeles, i en intervju med New York Times.

 Det fungerade lika perfekt som en schweizisk klocka. Enligt Rodtjenkov fanns OS-guldmedaljören på femmilen, Alexander Legkov, bland de som använde dopning, liksom guldmedaljörer i bob och skeleton samt hela damlaget i ishockey.
Han berättar hur han själv utvecklade ett medel bestående av tre förbjudna substanser, att urinprov som lämnats i samband med tävlingarna byttes ut mot prov som idrottsutövarna lämnat in flera månader tidigare.

Ja är detta sant är det självklart sant. Hur det gick till visar på hur planlagt där man på natten bytte prover på de tävlande som varit dopade lämnat mot rena prover som togs för flera månader sedan. Man undrar hur mycket idrottarna själva visste om detta eller om det enbart var ledande personer. Vi får väl se vad som händer senare. Jag tycker det är märkligt att inte Wada bevakar de prover de tagit

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.