Nu har det hänt det jag befarat om asylsökande

Nu har det hänt det jag befarat om asylsökande. En känd Bosnisk Jihadist har sökt asyl i Sverige. När till med en person som kommer från Bosnien kan söka asyl har gjort det. Inte minst polisen är kritiska då en ökänd jihadist kunna söka asyl. Situationen som uppstår blir lite av ett moment 22, då mannen i praktiken inte kan få asyl eftersom han kommer från Bosnien, men inte heller kan utvisas just eftersom att han sökt asyl.

 Det är Migrationsverkets ärende fullt ut nu, säger kommissarie Leif Fransson vid gränspolisen polisområde Syd. Att mannens asylansökan överhuvudtaget ska prövas tycker Fransson är märkligt, då ett annat Schengenland, Frankrike, redan har prövat hans farlighet och bedömt att han ska spärras in.

Leif Fransson säger vidare att Sverige har fått rykte som en säker inkörsport för terrorister. Det om något borde väl göra att man snabbt ser över lagstiftningen för en som fått avslag ska inte kunna prövas. Här litar jag på att Morgan Johansson ändrar lagen så att de som redan fått avslags omedelbart skickar hem personen i fråga. Det här har jag väntat på att det skulle hända. Är det lagstiftningen som är fel på måste den ändras och behövs inte det är det väl bara att genomföra utvisningen i frågan.

2 kommentarer

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Det står i min blogg att han kommer att utvisas om du läst den. Varför ska han sitta i arrest några dagar utan direkt utvisas, när han inte får vara i inom EU

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.