Avtackning Roland Carlsson och invigning Motorcentralen

Avtackning Roland Carlsson och invigning Motorcentralen. Det stod på programmet i går och när det gäller Motorcentralen var det invigning av nya Wolksvagen hallen.

Jag fick chansen att vara med på båda ställen. Jag och Roland har kamperat ihop länge och framgångsrikt vilket det östes beröm från många som talade. Flera påpekade sättet att leda och att ge tjänstemännen mandat att jobbo och inte att politiken ska in och peta i detaljer och som jag sagt under hela min tid att vi sköter vad och tjänstemännen hur. Det har varit framgångsrikt och har gett tillväxt.

Roligt var också att bröderna Åden var där med sitt band och drog två låtar äkta rocken roll. Jag har under alla år varit nöjd Med Rolands jobb som näringslivschef och hur han framgångsrikt format avdelningen tillsammans med övriga anställda. Ett tack till Roland och hela avdelningen för vad de uträttat för att få fler jobb till Umeå

Det var också mycket trevligt av vara med på ytterligare ett steg i utvecklingen för det framgångsrika företaget Motorcentralen som nu var klara med Wolksvagen huset. Framtidsinriktat och miljön och arbetsmiljön i centrum för dessa större och modernare lokaler. Processen påbörjade flera år före jag slutade och det har inte varit lätt att komma fram med kommunen kan jag medge och det är tur att syskonen Anna och Mikael Eriksson som driver koncernen inte tröttnade under resan.

När samma hus renoverades förra gången hade jag fått förtroendet att förrätta invigningen som då spelades in för att Sture Eriksson skulle få se hur det gick till och hur det blev eftersom hans sjukdom gjorde att han inte kunde medverka. Även där fin underhållning med Anna Axelsson och Malin Jonsson liksom Tommy Nilsson och Uno Svenningsson. Koncernen är stor med omkring 150 anställda.

Två trevligs snitt tillställningar samma eftermiddag där alla är så stolta av få leva och jobba i en stad som Umeå som hela tiden vill framåt. Jag är både stolt och glad över att ha varit med i ledningen av Umeå i mellan 1988 och 2014 och speciellt att ha få leda det Socialdemokratiska styret sedan hösten 1994.

Att vara lagledare för det politiska laget som tillsammans format detta moderna Umeå med så bra tillväxt har varit enormt, med det har inte gått utan duktiga medarbetare som Roland Carlsson och alla företag som ställt upp på vår strategi för att växa och bli 200 000 invånare. Anna tyckte det var bra med tillväxt för det har även gett Motorcentralen möjligheter att utvecklas och bygga ut.

På dessa två tillställningar kände jag också en stor tilltro till Björklöven som i kväll har hemmapremiär som vi hoppas blir framgångsrik även om vi måste påminnas om att laget har inte haft så lång tid tillsammans ännu. Heja på Löven

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.