Anna Ekström ett bra val Stefan Löfven

Anna Ekström ett bra val Stefan Löfven. Hon utsågs igår till ny gymnasieminister. Hon kommer närmast som generaldirektör från skolverket. Hon var statssekreterare i näringsdepartementet i Göran Perssons regering 1998-2001. Jag tar emot det här uppdraget med stor ödmjukhet, sade Ekström på en presskonferens. Som viktiga uppgifter nämnde hon läraryrkets attraktivitet och situationen för de nyanlända. Bra erfarenhet och klok är hon

Hon har även tävlat tv-programmet
På spåret tillsammans med förre KD-ledaren Göran Hägglund. Både Lärarförbundet och Lärarnas riksförbund (LR) är positiva till utnämningen av Anna Ekström. Hon vet vad skolan handlar om och hon har jobbat länge med de här frågorna,det tycker vi är jättepositivt, säger LR:s ordförande Åsa Fahlén. Och kan ni tänka er att både M ledaren Anna Kinberg Batra och C-ledaren Annie Lööf är positiva. I vilket fall som helst tycker jag att Stefan Löfven gjorde ett bra val genom att välja Anna Ekström till ny gymnasieminister.

2 kommentarer

  1. Seth

    Huvudsaken det minskas av ministrar i EU!som är en koloss på lerfötter! Sen har du knappast en aning vad hon kan tillföra!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.