Moderatpolitiker kallade Strandell hora

Moderatpolitiker kallade Strandell hora. Det var M politikern Demon Haffo som i ett klipp på Yuotube kallade S ministern Annika Strandell för hora. Stefan Löfven säger till Aftonbladet att det är fruktansvärt allvarligt  att M-politikern Delmon Haffo i ett klipp på Youtube kallat S-ministern Annika Strandhäll för hora .
 Det verkar vara en kultur i partiet ett som partiledaren måste ta tag i, säger Löfven till tidningen. Nu har han dock redan fått sparken men sånt får ändå inte falla i glömska för det. Det är klart att moderaterna har en hel del att göra.

Jag lägger in en artikel från Omni.
M-POLITIKERNS STRANDHÄLLKRÄNKNING Reaktionerna är starka på att M-politikern Delmon Haffo kallat S-ministern Annika Strandhäll för hora  i ett tv-klipp som sänts ut på Youtube. Flera menar att det påminner om Donald Trumps locker room talk  och upprörs av skratten som hörs i bakgrunden när Haffo talar.

DN:s politiska kommentator Ewa Stenberg skriver att M tagit upp tonläget i debatten till Trump-nivå. Den S-märkta statsvetaren Ulf Bjereld uppmanar M att agera och skriver: Jag vet inte vad jag tycker är värst. Delmon Haffos uttalande eller hans arbetskamraters förtjusta skrockande i bakgrunden. 

SvD-reportern Negra Efendi undrar på Twitter hur kvinnorna på Delmon Haffos arbetsplats mår .
Retorikexperten Staffan Dopping frågar sig varför vuxna personer, tv-sända eller inte, över huvud taget ropar att en viss kvinna är en hora? 

Haffo arbetar som digital kommunikatör på Moderaternas partikansli och är även vice gruppledare och ordförande för partiet i Salems kommun. Slut citat från Omni.

Det måste vara en mycket märklig kultur på moderaternas partikansli. Och hur mår man där på kansliet och vilket klimat är det fär

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.