Trump har varit åtalad för svindleri

Trump har varit åtalad för svindleri. Hans advokater försökte i en begäran att försena den kommande rättegången mot Trump så att den sker efter att han svurits in som president i januari. Men de advokater som företräder målsägarna fördömde försöket, men nu har en förlikning skett i går rapporterar nyhetsbyrån AFP.

Rättegången skull gälla svindleri vid Donald Trumps skola Trump University. Nu har man som sagt haft en förlikning vilket gör att det blir ingen rättegång. Tänk hur ett styre med en sådan person kommer att se ut och med de personer han har utsett till sina närmaste

Trump har haft många anklagelser på sig både om rasistiska och sexistiska uttalanden. Nu utser han ministrar ger en rasistanklagad ministerpost.
Det är den ärkekonservativa Alabama-senatorn Jeff Sessions som han har tillfrågat om att bli justitieminister i den nya regering.

Samtidigt erbjuds den kontroversielle
tidigare generallöjtnanten Michael
Flynn jobbet som nationell säkerhetsrådgivare. Tea Party-stödda kongressledamoten Mike Pompeo blir CIA-chef. För 30 år sedan var Sessions nominerad till en post som federal domare, men
han godkändes aldrig av senaten då det kom fram att han fällt rasistiska kommentarer. Även Flynn har anklagats för rasism. Alla har sagt ja till jobben.

Det här är en klar och tydlig signal till USA och världens länder att USA ger sig in i en helt ny era och att Donald Trump kommer att föra en politik där rasismen och främlingsfientlighet kommer att finns. Risken för oroligheter ökar säkert för vi har sett hur lätt det händer i USA inte minst när polisen skjutit ihjäl unga svarta medborgare. Jag tycker det ser ut att bli värre än det han uttryckte i valkampanjen och vilken väg han vill inleda för republikanska partiet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.