Vilken prestation av Björklöven i går

Vilken prestation av Björklöven i går. Jag fick till slut tag i biljetter till matchen mellan Björklöven och Modo i fjällräven som var fullsatt och med gott om Björklöven supportrar som ska ha ett stort beröm för sitt agerande och deras stöttning av lagat.

Det blev en mycket härlig match även om det stod 3-0 till MoDo efter att två anfall var snabba uppåkningar på kanten med pass snett bakom där Modo spelare var mer eller mindre ensam med vår målvakt som gjorde en kanonmatch. Man repade dock mot och lyckades kvittera och var mycket nära ett segermål under ordinarie tid men framför allt under förlängningen där det i stort sett var spel mot ett mål men där Modo,s nyförvärvade målvakt räddade hemmalaget. Tyvärr gick det som jag sa till min bänkgranne är inte orolig för vi har varit dåliga på att lägga straffar.

Tyvärr verkar det vila en förbannelse för Björklöven då ytterligare en center skadades och denna gång var det Ottosson som blir borta några veckor. Sist men inte minst en underbar hockeymatch med en hög stämning i en fullsatt Fjällräven arena

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.