Vet Donald Trump vad han gör, jag tvivlar

Vet Donald Trump vad han gör, jag tvivlar. Det är bara några dagar sedan han införde ett reseförbud till USA från en sex sju länder från mellanöstern. Jag känner flera personer från Umeå dom inte får resa dit mer trots att det bott i USA men har en förälder som är född i Iran. Han ändrar sig sedan men för nu en kamp mot domare som säger att hans beslut är olagligt. Däremot har han bjudit in Saudiarabiens Kung till USA trots han borde veta att Saudiarabien är en stor finansiär av den terror som skett i områden.

Demonstrationer har hållits runt om i världen. Det finns också experter som säger att han har egna ekonomiska intressen i området. Jag är förvånad över den makt man gett presidenten i USA över utrikespolitiken Flygbolagens aktier i USA fallit kraftigt på börserna i efter besluten om hinder att komma in till USA. Rimligen har det blivit mindre intäkter för besöksnäringen

Ekonomiska experter anser att Brexit blir en katastrof för Storbritannien efter valet av Donald Trump eftersom Storbritanniens ekonomi vilar på USA,s. På måndag morgon före fullmäktige var jag på ett möte med vår finansminister men på min fråga om vilka scenarier de använde på Brexit och Trump om dess påverkan på världsekonom och sysselsättningen fick jag ett svävande, inte förvånande heller.

Trump har fattat beslut om att tillåta att en oljeledning får dras genom ett känsligt område mellan Keystone Dakota Acess. Det hade Obama tidigare nekat bolaget till att göra. Trump har ägt aktier i det bolag som äger piplinen. Den energiminister som han utsett har suttit i styrelsen för ett energibolag. Hur rättssystemet fungerar i USA vet jag inte men det har hänt flera gånger att styrelseledamöter stämts inför domstol.

Nu törs inte media skriva så mycket om Trump och hans eller hans kollegor i regeringen då de utsätts för olika typer av och vad han gör med visselblåsare som i förvaltningar berättar vad som hänt är de nog utan jobb och nu får man inte prata med media. Vi har vidare de diskussioner som förekommit om valfusk och samarbetet med Ryssland.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.