I kväll blir det spännande i T3 arena

I kväll blir det spännande i T3 arena. Däremot förstår jag inte VK när det sägas att matchen gäller ett nytt kontrakt. Även förlorarn oavsett om det är Björklöven eller Västerås så finns det en kvalserie kvar mot lag från divison ett som ger ett nytt kontrakt. Hoppet om att vara kvar i allsvenskan lever även vid en förlust, för Björklövens del slipper man kval om man vinner under ordinarie matchtid.

Jag tar mig friheten att tycka att spelet blivit stabilare sedan Fagervall kom in och det har blivit ett organiserat försvarsspel. Glädjande är att det sålts mycket biljetter vilket ger positivt i kassan. Nu kan jag inte vara där och heja och i 30 klubben diskutera både spelarnas och domarnas jobb för det har pågått alltid. En del som vi diskuterat har inte dömt efter jul vilket har varit glädjande.

Jag kommer ändå tillbaka att det behövs två huvuddomare i allsvenska serien för en domare hinner inte med för att det går så fort numera. I min blogg har jag lanserat att svensk ishockey måste ta den nya tekniken till hjälp genom att sätta in chips på båda skridskorna och på pucken. Då kan man se vem som är först in i anfallszon och då är problemet löst med offside och kanske även red line då kan två linjemän tas bort i alla serier och ersättas med en huvuddomare till och i ettan och neråt i systemet behövs var en huvuddomare och vill man kan man ha två. Det blir billigare och säkrare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.