Min tilltro till media minskar inte minst när man har ett samröre med Rysk media

Det är den här artikeln som jag länkar till som gör att mitt förtroende till media inte ökar i alla fall. Att en svensk tidningskoncern som mitt media sysslar med detta har jag aldrig trott och det är mittmedia i detta fall, och hur ska man kunna tro att de är opartiska när man får läsa detta. Tipset om detta finns även som en kommentar på min blogg men jag lovar att det är tänkvärt. Jag är glad över att public service granskar på media.

Här har jag en länk till de tidningar som tillhör mitt media
Du läser det här i den här länken

3 kommentarer

  1. Hans

    Tack och bra Lennart att du publicerade länkarna till SR och Mittmedia som går i Putins ledband!

    Tyvärr duckar Mittmedia och dess tidningar och försöker med alla medel att hålla detta faktum borta från offentligheten. Man går till och med så långt att kommentarer från läsare tas bort när frågorna blir allt för känsliga och närgångna, rena Putinmetoder alltså. Tidningarna erkänner fakta men säger, med en fras som tycks vara kommen från centralt håll, att det var ett misstag som inte kommer att upprepas och den person som uttalar sig starkt fördömer det hela. Detta sker på tidningarnas FaceBook sidor, några uttalanden eller kommentarer på ordinarie plats i tidningarna har inte gjorts. Mittmedia centralt svarar inte ens på mejl som man skickar till dem i ärendet!

    Jag är dessutom mycket förvånad över att inte andra tidningar (VK hade en liten notis) har tagit upp detta med lite mer kraft. Är det den kollegiala sammanhållningen bland journalisterna som visar sig här eller är det fler tidningar som använder sig av Putins propagandakanal?

    Mvh, Hans

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.