Ishockey VM mitt på dagen

Ishockey VM mitt på dagen. Det är lite sömnaktigt även idag. Som tur är har vi Henrik Lundkvist i målet och Nylander och Bäckström som gör mål. Men är man mogen att arrangera den här typen av turnering med så många missar. Sverige fick en utvisning då de var sena ut i andra perioden. Svenskarna säger att de fått order om att vara sena med anledningen av isen.

Det är inte att undra på att man snart är i ledningen av utvisningsligan då detta var inte första gången man fick en utvisning som var svår att begripa. Jag kan däremot inte förstå varför matcherna börjar så tidigt som i detta VM. Hela Europa har ju samma dygns rytm att man jobbar på dagarna och kan titta på Tv på kvällarna. Jag kan se att Svenska ledningen inte är nöjd över matchen leds. 3-1 till Sverige efter två perioders spel känns ändå förhoppningsfullt.