Högerns tankesmedjor värnar morgonluft

Högerns tankesmedjor värnar morgonluft. Två av personer på tankesmedjan Siri Steijer och Dennis Avorin från Tibros har skrivit på Aftonbladet debatt att semesterlagstiftningen är förlegad. De att det ska vara möjligt att förhandla bort delar av semestern och byta den mot högre lön eller kortare arbetstid, Som ett först steg bör Sverige anpassa lagstiftningen till EU:s minimum på fyra veckors semester.

Därför kan man säga att de vädrat morgonluft när Ulf Kristensson blivit moderatledare. När han var aktiv i Stockholm så slumpades, förskolor, lägenheter och äldreboenden bort i Stockholm under hans tillsyn. Frågan är om han kommer att göra lika dant med statliga verksamheter. Han sålde kommunal egendom till priser under marknadsvärdet.

Så börjar även Timbro även att fingra på arbetsrätten där semesterlagarna ingår. De fingrade inte Reinfeldt på men längre semester har kommit till av att löntagarna avstått högre lön till förmån för längre semester. Det är en fråga för arbetsmarknadens parter och inte för staten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.