Björklöven spelade bort chansen till SHL kval

Björklöven spelade bort chansen till SHL kval. Det är jag ganska säker på efter att de förlorade mot Troja-Ljungby på straffar. De vann skotten med 40-26 efter tre perioder och de var 3-3 i matchen och de fick  en 5 minuters utvisning av Schilken som jag inte förstod varför men sedan hade han missat en del andra utvisningar men det är inget nytt.

Björklöven har ingen målskytt för med det antal skott man fick till då är skyttet dåligt. Straffar det har man ingen kunskap om och alla straffar var dåliga. Man styr pucken framför sig på en dålig is och kommer inte till skott utan att skjuta. Man åker utan fart och energi i stället för att försöka skjuta en snabb handledare upp i nättaket. Undrar om det är nått lag som missat så många straffar.

Jag tycker det är dåligt att man inte gör ett bättre jobb när företag gett publiken gratis inträde. Det är det dåliga spelet inför en hemmapublik som gör allt de kan för att stötta laget men det räcker inte. Nu har man MoDo hemma nästa onsdag och Vita Hästen nästa söndag. Med den ineffektivitet man spelar nu är det säkra förluster. Ska man vidare och få kvala till SHL duger inte detta. Skärper man sig inte kan man åter tvingas till kval. Jag tycker synd om Oscar som stod i målet för några av målen tyckte jag att han borde ha klarat av men det är inte lätt att kliva in så där. Men att lägga straffar det finns ingen som kan det. Fem missar i rad är inte godkänt