CAMBRIDGE ANALYTICA-FALLET

. CAMBRIDGE ANALYTICA-FALLET. Så här skriver Omni i en artikel. I ett inlägg på Twitter sex dagar efter att dataskandalen med Cambridge Analytica briserade skriver USA:s president Donald Trump om sina framgångar på sociala medier under presidentkampanjen.

Minns ni när de sa, under kampanjen, att Donald Trump gav fantastiska tal och drog stora åskådarskaror, men att han spenderade mycket mindre pengar på sociala medier än skurkaktiga Hillarys stora och högst sofistikerade stab. Nu säger de inte det längre! 

Cambridge Analytica samlade utan tillåtelse in information om över 50 miljoner användare som sedan såldes till Trump-kampanjen. I ett smygfilmat klipp syns den nu avstängde Analytica-chefen Alexander Nix skryta om att bolaget vann valet till Trump. Slut citat Omni.

Nu får vi se när han kommer att använda kärnvapen. Det märkliga är att det avgör han helt själv. Demokrati det tycker inte jag. En man ska inte ensam kunna starta en världsbrand genom att trycka på kärnvapen knappen. Världen kan nog tidigare hamna i en världsbrand vilket kändes avlägset för han blev president

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.