Peder Westerberg är ute och cyklar

Peder Westerberg är ute och cyklar. Han påstår att gitarrmuseet har blivit en känslig fråga för oss Socialdemokrater och det har det inte blivit. Vi tror och vet att denna unika samling som Bröderna Åden har samlat ihop har ett oerhört stort kulturellt värde en samling som Umeå ska vara rädda om.

Det flesta av gitarrerna handlar om musik som främst kommer från den kultur som vände upp och ner på det gamla kulturlivet i hela världen. Umeå har varit framgångsrik på kulturområdet och det är jag stolt över. För mig och många med mig är det ett viktigt kulturarv precis som alla andra saker som sparats åt eftervärlden och många museer har massor med gamla saker från bondesamhället och då är det viktigt att visa de instrument som betytt mest inom musikrevolutionen.

Att finansera en småbåtshamn är inte bara bryggor utan det är många andra saker som ska till som anordningar för drivmedel och latrinuppsamling. Jag tycker att det borde marknaden sköta och det budskapet har i alla fall jag haft hela tiden. Tycker Westerberg att vi ska ordna garage åt veteranbilar, Husbilar, ja listan kan göras lång. Visst kan kommunen ordna mark och område för en gästhamn men är det verkligen en kommunal uppgift att bygga och driva.

Du skrev inte ut mitt namn utan påstod att Gitarrmuseet blivit en könslig fråga för mitt parti. Då säger jag att du ljuger för det är det minsta det är däremot är det några få Museer som går runt i hela Sverige men bara en kommun som kan se till att gitarrerna får visas upp. Jag tror Liberalerna har blivit kulturfientliga vilket skett under Peder Westerbergs ledning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.