Skellefteå gav Djurgården en stjärnsmäll

Skellefteå gav Djurgården en stjärnsmäll. De gjorde en fantastisk bra match och avslutade i tredje perioden med 4 mål på 1:47. Då kan man verkligen säga att proppen gick ur med besked. Nu har man bra förutsättningar med 2 raka segrar men matchen är inte vunnen förrän man tagit fyra segrar. Jag hoppas och tror att man kommer att klara detta och spela final. Heja Skellefteå.

Det hände även andra saker nämligen att Bröderna Sedin gjorde sin sista match. Våra grannar i söder MoDo hade nog hoppats att de skulle återvända till MoDo och avsluta karriären där men så blir det inte utan de stannar i Vancouver. Daniel Sedin fick avgöra hemma på övertid. Jag tror att de hade kontrakt 18 med Vancouver men spela med MoDo när det var lockout i Canada. Det två är nog världens bästa brödrapar inom ishockeyn någonsin.

Nu idag har även Marit Björgen meddelat att hon slutar då hon tappat motivationen. Hon har varit bäst i världen så det kan man förstå även om detta med astmamedicin som norrmännen använt är omdiskuterat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.