Hur fan är man funtad om man stjäl från Barncanserfonden

Hur fan är man funtad om man stjäl från Barncancerfonden. Om det nu är på det sättet. I vilket fall som helst har barncancerfonden anmält företrädare insamlings bolaget Föreningsstödet eftersom bolaget inte fört över 11 miljoner kr av insamlade medel till fondens konto.

Barncancerfonden har även sagt upp
avtalet med bolaget som har begärt sig
självt i konkurs. Bolaget arbetar i huvudsak med att samla in pengar om ska användas till forskning inom barncancer. Bolagets styrelsesuppleant säger att han aldrig någonsin deltagit vid ett styrelsemöte, men att det var han själv som begärde företaget i konkurs.

Vi får väl se vad man kommer till om det är flera år som det inte betalats in pengar. Det här skadar självklart cancerfonden och insamlingar som helhet och att inte insamlade pengar går till det som är meningen. För mig är det märkligt att det är en ersättare som begär bolaget i konkurs och inte ordinarie ledamöter i ett beslut. Vad har fonden haft för typ av upphandling när man anlitar ett sånt bolag som inte verkar ha en styrelse. Även fondens agerande måste komma i dagens ljus om man tappar så mycket pengar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.