Vänsterpartiet beter sig nu som inför förra valet

Vänsterpartiet beter sig nu som inför förra valet. De behandlar sanningen vårdslöst och då styrde vi tillsammans. Man gick då ut med att vi skulle sälja ut Holmsundsbyggnaderna och att de räddade 10 miljoner till äldreomsorgen och båda var en ren lögn. Når vi satt och diskuterade budgeten tyckte jag att vi skulle behöva 10 miljoner mer till äldreomsorgen och la förslaget att jag skulle försöka hitta dessa och de sa OK

Nu har Mathias Sehlstedt sagt att vi skulle privatisera området runt Nydalasjön och gå ifrån den uppgörelse som jag var med och gjorde när det gäller vad vi enades om i översiktsplan. Det var bland annat uppe i senaste kommunfullmäktige. Jag tror att han tagit tillbaka detta nu. Men varför beskylla i stället för att ta reda på sanningen. Jag har svårt att förstå varför Mathias jobbar på det sättet nu då vi hade raka och fina samtal förut.

Jag förstår inte heller varför vi blivit huvudfiende och att de i stället lierat sig med alliansen och gått med på att skrota en förvaltning vilket blir betydligt dyrare kanske 150 miljoner som då måste tas från välfärden. Det ser ut som om V vill straffa oss för att de inte fick fortsätta att styra med oss. Den vägen att straffa är inget som gynnar någon och medborgarna blir lidande och ska återkomma med det senare.

Ta en socialdemokratisk valsedel där Janet Ågren står överst och sätt ett kryss för mig som står på plats 18

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.