Pudla när det gäller avskaffande en förvaltning

Pudla när det gäller avskaffande en förvaltning. Jag tror det förslag som alliansen drev igenom med hjälp av vänsterpartiet är ett historisk stort misstag. När fullmäktige fattat det beslutet var vi själva tvingad att ställa upp och försöka minimera skadorna. När man någonsin gjort en sådan stor förändring utan någon kostnadsanalys.

Man har glömt bort att den bidragit till mycket stora kostnadsminskningar som gått till välfärden. Om det nu fanns några fel så tycker jag att man ska ändra eller laga det som inte fungerar. Det var också ett ovanligt arbetssätt att politiker är de som arbetat med förslaget i stället tjänstemännen som kan det inre arbetet och vad som ger kostnadsminskningar.

Nu har fullmäktige inte tagit ställning så det fins tid att backa. Politiken har sagt att det blir inga nya pengar och det innebär att det blir kostnader som måste tas ur verksamheterna. Jag tror att den minsta kostanden är 150 miljoner men är hellre 250 än 100. Detta är ett enormt slöseri med skattepengarna och det var oansvarigt av alliansen och vänsterpartiet att fatta detta beslut utan att veta vad det kostar.

När du röstar ta en Socialdemokratisk valsedel där Janet Ågren står överst på listan och kryssa nummer 18 Lennart Holmlund

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.